bosanskohercegovački pjevač

Znate li gdje je sada Deen i čime se bavi? Dvaput je predstavljao BiH na Euroviziji, pa promjenio karijeru

Deen
Foto: Screenshoot
1/3
23.09.2023.
u 20:24

Pjevač je u Americi našao i dečka koji se zove Will Phearson III. Obojica na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije, i pokazuju koliko su zaljubljeni.

Fuad Backović Deen (41) bosanskohercegovački je pjevač koji je dva puta predstavljao BiH na Euroviziji. Godine 2004. u Istanbulu je pjevao pjesmu "In the disco" za koju je glazbu i tekst napisala hrvatska pjevačica Vesna Pisarović, a natjecanje je završio na devetom mjestu. Prije sedam godina je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", no nisu se uspjeli kvalificirati u finale natjecanja.

Nakon glazbene karijere posvetio se modi. Preselio se u SAD, gdje posljednjih godina radi kao modni savjetnik. Pjevač je u Americi našao i dečka koji se zove Will Phearson III. Obojica na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije, i pokazuju koliko su zaljubljeni. 

 

Nedavno su tako bili i na jednoj izložbi, a Deeen je fotografiju objavio na Instagramu.  Inače, Will Phearson III. je art producent koji se s Deenom pojavljivao u TV emisijama.

Deen je prije tri godine u intervjuu za Azru govorio o svom životu u Americi.

– Bilo je logično da se ovdje bavim modnim biznisom, jer za to imam diplomu jednog od najbitnijih i najutjecajnijih modnih univerziteta na svijetu, koja na tržištu rada u SAD-u zaista mnogo vrijedi i mnogo se cijeni. Nisam imao apsolutno nikakvih problema naći prvi posao. U početku sam radio za “Saks Fifth Avenue” na Beverly Hillsu kao modni savjetnik u sektoru nosive mode i odatle nosim jedno divno iskustvo. Poslije sam odlučio ići dalje i dobio posao kao modni savjetnik za vjenčanja u jednoj sjajnoj privatnoj kompaniji iz San Franciska s predstavništvom u West Hollywoodu, i to je za mene bio veliki izazov.

Raditi s djevojkama pri odabiru njihovih vjenčanica nije nimalo lagan posao, ali daje prostora za upoznavanje sjajnih ljudi i uspostavljenje vrlo vrijednih kontakata. Nakon toga dobio sam poziciju privatnog stilista za vrlo rastuću kompaniju koja se bavi preprodajom isključivo luksuznih modnih brendova i tu sam blisko surađivao s nekim od vrlo utjecajnih svjetski poznatih muzičara, glumaca i glumica.  Živim dobro i nemam nikakvog razloga da se na bilo šta požalim. Ja sam vrlo zahvalan čovjek za sve što imam i što nemam - rekao je tada Deen. 

Inače, pjevačev otac je bosanskohercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojedobno rekao da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije