Ima jake bolove u leđima

Williams o artritisu: Osjećam se kao djedica, ne mogu plesati

Robbie Williams
Big Pictures/Pixsell
13.10.2016.
u 11:52

Engleski pjevač ima jake bolove u leđima pa je morao odustati od nekih koreografija. Najteže mu pada što ne smije igrati nogomet, a priznao je kako ne može ni napucati loptu

Morao sam odustati od zahtjevnih koreografija na koncertima pa sad ne znam što bih sa sobom na pozornici, a više ne smijem trenirati ni nogomet, žali se Robbie Williams (42). Engleskom pjevaču dijagnosticirali su artritis. Ima jake bolove u leđima zbog kojih, šali se na vlastiti račun, pleše poput pijanog djedice.

- Najteže mi pada što više ne mogu napucati ni loptu - rekao je glazbenik.

O svom stanju progovorio je povodom obilježavanja Svjetskog dana artritisa. Priznao je kako uživa u obiteljskom životu sa suprugom Aydom Field, kćerkicom Teddy (4) te dvomjesečnim sinom Charliejem, prenosi 24sata.hr. 

- Teški dani su iza mene. Nije bilo lako riješiti se ovisnosti, ali moja obitelj mi je pomogla da sve prebrodim - priznao je Robbie koji je imao problema s alkoholom i drogom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije