Hrvatska pjevačica

Vanna konačno pokazala kćerku

01.08.2019.
u 15:35

Ivana Vrdoljak Vanna bez sumnje spada u red najpopularnijih hrvatskih interpretatorki. I to sa razlogom jer ona je pjevačica koja je istinski majstor vokalnih varijacija.

Ono što je simptomatično za ovu ženu, koja uz svoje ime nosi i prefiks humanitarca, su simpatije njenih kolega prema njoj jer kažu da ona uz sebe uvijek nosi pozitivnu i optimističnu energiju. Mada kao zmija noge krije svoju obitelj i sve vezano za svoju privatnost ova pjevačica je prije nekoliko dana viđena u društvu svoje kćerke Lane i njene prijateljice na svečanoj premijeri „Kralj lavova“.
Istina Vanna je ovog puta bila neobičnog stajlinga, bob frizura, lagana haljinica i čizmice po vrućini pomalo su odudarale od njenog standardnog imidža. No, čini se da je Vanna i ovog puta pokušala zavarati sedmu silu i ostaviti i dalje nerješivu enigmu o izgledu i kretanju svoje obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije