CINDY CRAWFORD

U 90-ima su joj sve žene zavidjele na izgledu: Sa 58 godina i dalje izgleda fantastično

CINDY CRAWFORD
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
21.02.2024.
u 08:57

Djevojke su crtale na lice madež poput njenoga, a u kućama koje su imale VHS jedna od kaseta zasigurno je bila videokaseta ''Shape Your Body Workout'' na naslovnici koje Cindy pozira u crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu koji podsjeća na one iz ''Spasilačke službe''

Cindy Crawford u 90-ima bila je jedna od najljepših žena na svijetu te njezino lice nikada nije silazilo s naslovnica časopisa. Bila je članica slavne petorke supermodela koja je nosila revije za sve najpopularnije i najcjenjenije dizajnere tog vremena. Crawford je proslavila 58. rođendan i još uvijek izgleda sjajno, a na njenu licu i tijelu gotovo da se i ne vide se tragovi starenja. Ova žena u to vrijeme bila je jedna od onih koje su mnogima bile uzor.

Djevojke su crtale na lice madež poput njenoga, a u kućama koje su imale VHS jedna od kaseta zasigurno je bila videokaseta ''Shape Your Body Workout'' na naslovnici koje Cindy pozira u crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu koji podsjeća na one iz ''Spasilačke službe''.

Danas je ipak u poduzetničkim vodama, te je napisala nekoliko knjiga, a prošle godine u devetom mjesecu izašao je i njen dokumentarac ''The Supermodels'' u kojem je sa svojim kolegicama govorila o životima manekenki koje su preokrenule modnu industriju. Naomi Campbell, među ostalima, bila je zvijezda dokumentarne serije 'Supermodeli', koja je pratiti njezinu, ali i kultne karijere njezinih slavnih kolegica. Seriju je režirala dvostruka Oskarovka Barbara Kopple, dok je za izvršnu produkciju bio zadužen Brian Grazer i 'Imagine Documentaries' Rona Howarda.

"Moje sestre Christy, Linda, Cindy i ja izuzetno smo oduševljene što ćemo moći sa svijetom podijeliti svoju priču, a za sve to ne mogu biti bolji partneri od Briana Grazera i Rona Howarda. Oživiti ovakav projekt s njima jest ostvarenje sna, jer smo znali da će poštovati i cijeniti našu priču", rekla je Naomi govoreći o svom novom pothvatu.

"Nadamo se da će naše putovanje viđeno u ovoj dokumentarnoj seriji potaknuti, motivirati i nadahnuti mlade ljude širom svijeta. Radujemo se ovoj velikoj avanturi s redateljicom Barbarom Kopple", dodala je.

Cindy je tada na svom Instagramu podijelila da je uzbuđena zbog toga što se imala prilike ponovno okupiti sa svojim prijateljicama kako bi u isto vrijeme proslavili, ali i ispitali kako su supermodeli nadišli tradicionalnu percepciju i ograničenja modelinga u modnoj industriji tijekom vremena.

"Uz potporu 'Imagine Documentaries' i nagrađivane redateljice Barbare Kopple, planiramo istražiti dinamične osobnosti i pomake u medijima i kulturi koji su pomogli u oblikovanju i definiranju ovog kultnog doba", kazala je uzbuđena manekenka. Serija je u četiri dijela ispitala kako ljepotice danas rade, ne samo u modnoj industriji, već u aktivizmu, filantropiji i biznisu, te kako su popločile put za sljedeću generaciju

Dodajmo i to da je Cindy u braku s Randeom Gerberom od 1998. te ima dvoje djece – Presleya i Kaiu, koja je kao i Grace odlučila karijeru graditi u istoj industriji kao i njena majka.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije