NE 'PAŠE' IM

Supruga slavnog boksača teško optužila njegove roditelje

fsd
15.12.2016.
u 17:45

Boksačeva supruga tvrdi da je njegovi roditelji psihički i fizički zlostavljaju od trena kada je ušla pod njihov krov.

Supruga slavnog britanskog boksača Amira Khana je optužila njegove roditelje da je pokušavaju rastaviti od svoga sina jer se ne ponaša u skladu s islamskim običajima.

 

Faryal Makhdoom je s Khanom u braku tri godine, a zajedno imaju i dvogodišnju kćerkicu Lamaisah.

 

Problemi sa svekrom i svekrvom su, kaže Faryal, počeli ubrzo nakon raskošnog vjenčanja, odnosno, onog trena kada se uselila u suprugovu obiteljsku kuću i počela živjeti s njegovim roditeljima, majkom Falak, ocem Shahom te bratom Haroonom i sestrom Mariyah.

“Imala sam osjećaj kao da ništa ne mogu dobro napraviti, zlostavljali su me psihički i fizički”, izjavila je Faryal za The Sun.

Na društvenim je mrežama objavila nekoliko poruka suprugovoj obitelji, pa čak i fotografiju na kojoj je njegov brak vidno alkoholiziran, što je izazvalo velik skandal.

Faryal tvrdi da su suprugovi roditelji na nju bacali daljinski upravljač te je izrezivali s obiteljskih fotografija. Navodno su promijenili bravu na vratima njezine i muževe spavaće sobe kako bi mogli ulaziti u nju.

“Imam dvije kćeri prema kojima se ponašam jednako kao što sam se ponašao prema njoj. Njezina odjeća nije u skladu s islamskim običajima i nekoliko puta smo je zamolili da se počne prikladnije odjevati ili da barem prestane objavljivati fotografije u takvoj odjeći na društvenim mrežama”, rekao je Khanov otac za Geo News.

Amir pak smatra da njegova supruga i roditelji sami moraju riješiti nesporazume jer se njemu ne da baviti tako “djetinjastim stvarima”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije