FANOVI ZABRINUTI

Slavna glazbenica proživljava teške dane, zbog zdravstvenih komplikacija odgađa nastupe iduća četiri mjeseca

Foto: Twitter
27.10.2021.
u 09:18

Celine trenutno trpi velike grčeve u mišićima koje joj otežavaju nastup.

Glazbenica Celine Dion (53) prisiljena je privremeno zaustaviti svoj show u Las Vegasu. Celine se posljednjih mjeseci pripremala za novi slijed nastupa u Resorts World, ali uslijed zdravstvenih komplikacija morat će otkazati nastupe u studenom, siječnju i veljači.  Kako piše Variety,  Celine trenutno trpi velike grčeve u mišićima koje joj otežavaju nastup.

Zbog svega, zasad je početak nastupa zakazan za 9. ožujka 2022. godine. Pjevačica je navodno slomljena zbog stopiranja probi i izvedbi te joj je žao što će razočarati fanove koji su početak showa jedva dočekali. 

"Slomljeno mi je srce zbog toga, moj tim i ja radimo na ovome posljednjih osam mjeseci, a to što ne mogu otvoriti ovog studenog rastužuje me i ostavlja bez riječi. Moji partneri u Resorts World Las Vegasu i AEG-u radili su danonoćno kako bi pripremili ovo potpuno novo vrhunsko kazalište, i prekrasno je. Osjećam se toliko loše, kao da sam ih iznevjerila, a posebno mi je žao što sam razočarala sve obožavatelje koji su planirali doći u Las Vegas. Sada se moram usredotočiti na zdravlje. Želim prebroditi ovo što prije mogu", izjavila je Celine. 

Također piše i kako će sve ulaznice biti refundirane. 

Inače, legendarna glazbenica ponovno je odgodila i svoj koncert u Zagrebu koji je bio zakazan za 22. svibnja ove godine, no zbog pandemije ga je odgodila za 25. lipnja 2022. godine. Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents – poručili su organizatori.

– Zaista smo se nadali da ćemo se vidjeti u Europi ovog proljeća, ali očito je potrebno puno više vremena nego što smo mislili da bi situacija bila sigurna. Pozitivni smo jer je pomoć s cjepivima na putu i radujemo se novim datumima u 2022. Morat ćemo nadoknaditi sve ovo izgubljeno vrijeme, zato vas molimo da budete sigurni i zdravi. Vidimo se uskoro i jedva čekam izaći na pozornicu i zapjevati vam – izjavila je Celine.

Organizatori ističu i da će već kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, a u slučaju da taj datum nekome ne odgovara, povrat je moguće zatražiti od petka, 26. veljače 2021. do srijede, 10. ožujka 2021.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije