Mjesec dana pred Eurosong

Predstavnici BiH nastavljaju s promocijom pjesme “Ljubav je”

 Eurosong bih
12.04.2016.
u 21:44

Bh. predstavnici nastupili su na manifestaciji ”Večernjakov pečat”, a nakon nastupa na tom događaju bh. tim počinje s intenzivnim koerografsko-pjevačkim probama

Mjesec dana prije održavanja Eurosonga 2016., najznačajnijeg glazbenog natjecanja u Europi, predstavnici Bosne i Hercegovine nastavljaju promotivne aktivnosti radi što boljeg upoznavanja publike s pjesmom ''Ljubav je...'', autora Almira Ajanovića, koju će izvesti na sceni Globe Arene u Stockholmu.

Proteklog vikenda nastupili su na tradicionalnom koncertu u Amsterdamu u Nizozemskoj, koji iz godine u godinu vrlo uspješno organizirau najveći obožavatelji Natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Ove godine ”Eurovision in Concert” održan je na otvorenoj sceni trga u centru Amsterdama, a nastupalo je 26 predstavnika zemalja sudionica na Eurosongu 2016. godine.

Odmah po povratku u BiH, bh. predstavnici nastupili su na manifestaciji ”Večernjakov pečat”. Nakon nastupa na tom događaju bh. tim počinje s intenzivnim koerografsko-pjevačkim probama, priopćeno je iz Tima Eurosonga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije