valjanje na travi

Pred svima je 'zajahao' Pamelu na tulumu

valjanje po travi
08.06.2016.
u 21:49

Slavni fotograf David LaChapelle (53) pao je na travnjak te se bacio na Pamelu Anderson (48) koja je imala na sebi kratku crnu haljinicu. Haljina se u jednom trentuku podignula, a Pamela je pokazala crne gaćice no par se nastavio valjati po podu, dok su ih drugi gosti gledali i snimali. 

David i Pamela bili su gosti na rođendanskoj zabavi repera G-Eazyja koji je proslavio 27. godina. Tulum je, piše TMZ, bio 'prepun' marihuane u svim oblicima pa je gostima posluženo 300 'jointeva' i kolačići od marihuane, a po cijelom imanju postavljenje su staklene pune 'trave'. 

6th Annual Hollywood Style Awards - Los Angeles | Autor: NPX/Press Association/PIXSELL Foto: NPX/Press Association/PIXSELL

Osim Pamele i Davida, na tulumu si bili i Ryan Phillippe, Pia Mia, YG i PartyNextDoor. Na rođendanu su nastupale i striptizete te reper YG, a ispred vile bio je postavljen i štand s hamburgerima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije