svatko zaslužuje ljubav

Pamela konačno progovorila o vezi s Assangeom

sdf
07.04.2017.
u 16:32

O ljubavnoj vezi Pamele Anderson i Juliana Assangea već se dulje vrijeme priča, a stižu i novi detalji o njihovom odnosu. Naime, Pamela se u intervju za People otvorila i progovorila o vezi s 45-godišnjim Julianom, prenosi Index.hr

"Julian pokušava osloboditi svijet educirajući ga. To je jedna romantična borba i volim ga zbog toga", rekla je 49-godišnja Pamela. "Razumijem da naša veza i tajanstvenost oko našeg odnosa privlači pažnju. To je u redu, ali radije ne bih previše u detalje. Reći ću samo da svatko zaslužuje ljubav", izjavila je.

Iako smatra da se oboje suočavaju s puno izazova zbog njihove veze, kaže da želi i dalje biti s njim jer uživa u dubokim razgovorima koje vode.

"Razgovaramo o svijetu. On je jako dobar učitelj i jedan od mojih najdražih ljudi. On je izbjeglica. Moguće je da je najpoznatija izbjeglica našeg vremena jer je poznat po tome što ga progone. Jako sam zabrinuta za njega i njegovu sigurnost", otvorila se Pamela. "On je dobra osoba koja brine o svijetu. Dobar je i suosjećajan, duhovit, romantičan i strašno snalažljiv", dodala je. U nedavnoj izjavi o njihovoj vezi i Assange je imao samo riječi hvale o Pameli.

Pred kraj intervjua, opisala je i sebe u ljubavi: "Brzo mijenjam raspoloženja, ne bih rekla da sam sretna osoba. Rekla bih da patim od ljubavi. Trudim se ne osjećati se usamljenom, ali patim zbog mnogih stvari. Romantična sam, toliko da me trbuh boli", rekla je Pamela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije