on bi se pomirio

Otkriven pravi razlog prekida Mariah Carey i australskog tajkuna

Mariah Carey
03.11.2016.
u 10:45

Multimilijarderu Packeru je smetala rastrošnost njegove zaručnice, no tek nakon što je na to ukazao netko drugi…

Mariah Carey je nedavno raskinula zaruke s Jamesom Packerom, a čini se kako je za to kriva njegova vjera.

Naime, australski multimilijarder je pripadnik Scijentološke crkve, religije koja se jako upliće u privatne živote svojih sljedbenika.

Tako je na razgovor s Mariahom i Packerom prije potpisivanja predbračnog ugovora došao predstavnik Scijentološke crkve i ukazao Australcu na neke ‘probleme’.

“Predstavnik Crkve pregledavao je njihove financije i zaključio da Mariah previše troši, posebno na luksuznu odjeću i obuću”, rekao je prijatelj pjevačice. Nakon toga joj je i sam Packer počeo prigovarati.

Packer bi se pomirio

James i Mariah posvađali su se tijekom odmora u Grčkoj i otada se nisu vidjeli. Packeru je sada navodno žao i volio bi se pomiriti, no Mariah je bijesna.

“Traži da James nastavi plaćati najam za kalifornijsku vilu u kojoj su zajedno živjeli te da joj isplati 50 milijuna dolara”, kažu njeni prijatelji.

Taj je iznos zapisan u predbračnom ugovoru koji par nikad nije potpisao jer su bili pretrpani obavezama oko organiziranja vjenčanja.

Mariah se prije dva dana službeno razvela od pjevača Nicka Cannona s kojim ima petogodišnje blizance Moroccana i Monroe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije