NEUGODNA SITUACIJA

Odbio odgovoriti! Mel Gibson prekinuo intervju nakon ovog pitanja

Mel Gibson
Foto: PA/Pixsell
04.04.2022.
u 20:18

- Vi ovo možda bolje razumijete nego ostali, s obzirom na to kakva je vaša karijera. Što bi se dogodilo da ste vi ustali i udarili Rocka, bi li situacija bila ista? Jeste li kada razmišljali o tome? - bilo je jedno od novinarevih pitanja u intervjuu za Fow News.

Glumac i redatelj Mel Gibson (66) iznenada je prekinuo intervju za Fox News. Novinar Jesse Watters mu je postavio pitanje o sukobu između Willa Smitha i Chrisa Rocka na dodjeli Oscara.

- Vi ovo možda bolje razumijete nego ostali, s obzirom na to kakva je vaša karijera. Što bi se dogodilo da ste vi ustali i udarili Rocka, bi li situacija bila ista? Jeste li kada razmišljali o tome? - pitao je Watters.

Glumac i redatelj se na postavljeno pitanje neugodno nasmijao te dao znak da ne želi odgovoriti na pitanje, nakon toga se uključila njegova PR menadžerica te poručila da je vrijeme predviđeno za intervju isteklo.

Video možete pogledati OVDJE

U intervju je Gibson govorio o svojem novom filmu 'Father Stu' koji bi trebao izaći 13. travnja. Na početku je novinar kazao da je pogledao film te da ga je rasplakao. Razgovarali su o filmu, a tijekom intervjua su se i zajedno nasmijali.

Inače, Mel je poznat po problematičnom ponašanju ispred i iza kamere. Glumac je 2006. uhićen zbog sumnje da je vozio u pijanom stanju u Malibuu te davao antisemitske komentare policajki. Za to se kasnije ispričao te kazao da su ti komentari nastali u trenutku ludila.

Dodajmo da je Gibson 2017. godine bio nominiran za najboljeg redatelja za film Hacksaw Ridge s Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi, a nekoliko godina prije toga je bio na holivudskoj crnoj listi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije