drama u kući Brune Biancardi

Neymaru pokušali oteti tek rođenu bebu, naoružani napadači vezali roditelje njegove bivše djevojke

Neymar i Bruna Biancardi
Instagram
07.11.2023.
u 20:10

Prava drama se rano jutros odvijala u kući bivše djevojke brazilskog reprezentativca Neymara. Naime, lopovi su jutros provalili u kuću Brune Biancardi i pokušali oteti njegovu novorođenu bebu Mavie.

Osumnjičeni su bili naoružani i tražili Brunu i njihovu kćerku, no srećom njih dvije nisu bili tu u trenutku pljačke.

Susjedi su pozvali nadležne nakon što su primijetili da se u kući nešto čudno događa, a kako prenosi list R7 roditelji njegove bivše djevojke su bili u stanu i bili su vezani, no prošli su bez ozbiljnih ozljeda, prenosi Klix.ba. 

Nakon poziva, policija je opkolila njeno imanje i uspjela uhititi osumnjičenog dok su ostali pobjegli s luksuznim torbicama, satovima i nakitom.

Prema izvješću policije, "naoružani pljačkaš je ušao u Bruninu rezidenciju i vezao njezine roditelje koji imaju 50 i 52 godine nakon čega su ukrali vrijedne stvari iz njenog doma. Uhićen je 20-godišnjak dok je drugi počinitelj identificiran, a na identifikaciji trećeg se užurbano radi kao i na njihovom uhićenju".

Neymar i Bruna se nisu oglašavali o ovom incidentu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije