rokersko vjenčanje

Mick Jagger kćer dopratio do oltara i zapjevao na piru

mick jagger
pixsell
01.07.2012.
u 18:59

Djeveruše na svadbi bile su Jadeine kćeri iz prethodnih veza, Assisi (20) i Amber (17), a poseban šarm dao je tata Mick koji se na vjenčanju pojavio u veselom ljubičastom prugastom odijelu

Mick Jagger u subotu je na svadbi svoje kćeri Jade (40) otpjevao “You Can’t Always Get What You Want” i tom pjesmom pozvao mladence na prvi ples. Kćer iz njegova braka s Biancom, inače dizajnerica, udala se za DJ-a Adriana Fillaryja, a vjenčanje se održalo u luksuznom hotelu Aynhoe Park u Cotswoldsu, na istom mjestu gdje se udala i njezina dobra prijateljica Kate Moss.

Djeveruše na svadbi bile su Jadeine kćeri iz prethodnih veza, Assisi (20) i Amber (17), a poseban šarm dao je tata Mick koji se na vjenčanju pojavio u veselom ljubičastom prugastom odijelu. Svoju je kćer dopratio i do oltara, a potom se i slikao s mladencima i bivšom suprugom Biancom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije