'Blood Father'

Mel Gibson kao akcijski razbijač

Mel Gibson
13.07.2016.
u 08:02

Neki glumci pod stare dane putem nekih uloga odjednom postanu prave akcijske zvijezde. Tako smo doživjeli da je Liam Neeson postao glumac kojeg se redovito zove u uloge razbijača, zbog filma '96 sati'. A izgleda da se nešto slično može dogoditi i Melu Gibsonu, koji premda je bio akcijska zvijezda, nikad baš nije bio akcijski razbijač.

Njegov lik, u njegovom novom filmu 'Blood Father', je opak, smrtonosan i žilav te ne preza ni od kojeg čina da bi zaštitio svoju kćerku, prenosi 24sata.hr. Samo njegov pogled na naslovnoj slici na foršpanu je dovoljan da nas uvjeri u to da je u pitanju 'grd lik'.

Gibson u filmu glumi Johna Linka, bivšeg alkoholičara i ovisnika koji nema puno razloga za život. No kada mu se u život vrati njegova jedina kćerka, Lydija, John shvati da je napokon stiglo vrijeme da učini pravu stvar.

Film režira redatelj Jean-François Richet (Napad na policijsku stanicu), a uz Mela Gibsona u filmu ćemo vidjeti i Williama H. Macyja, Diega Lunu, Michaela Parksa i Erin Moriarty. 'Blood Father' u kina stiže krajem ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije