iznenadila se i uzrujala

Manekenki prijetili smrću jer je na izbor ljepote došla s bebom

Instagram
25.01.2018.
u 08:19

Manekenka Alessia Spagnulo došla je na izbor za Miss Italije sa svojom šestomjesečnom kćeri Chloe jer je nije imao tko čuvati. Njezin dečko i mama bili su u to vrijeme, kako tvrdi, na poslu

Netko mi je rekao da zbog toga zaslužujem umrijeti, a drugi su mi pisali da je to neprirodno. Jedan muškarac mi je napisao da mi je boljem da budem kućanica, požalila se manekenka.

Talijanka Alessia Spagnulo (24) na prvi krug izbora za Miss Italije došla je sa šestomjesečnom kćeri Chloe. Njezin dečko, koji radi u tvornici papira, bio je na poslu, kao i njezina majka, medicinska sestra. 

Prije no što je izašla pred stručni žiri u kupaćem kostimu, Alessia je pozirala sa svojom kćerkicom.

- Ponosna sam što sam prva natjecateljica izbora s djetetom - rekla je Talijanka koja je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima u naručju drži malenu Chloe, prije no što je prošetala pred stručnim žirijem, piše 24sata.hr. 

Zli komentari su je, dodaje, iznenadili i uzrujali. 

- Nikada nisam bila izložena ovakvom obliku nasilju i odbijam odgovarati na ovakve komentare - rekla je manekenka. Dodaje kako je, osim toga, i ponosna na dva kilograma koje je dobila nakon trudnoće. 

Alessia je prije radila u trgovini, a sanja o uspješnoj manekenskoj karijeri. U trgovini je dobila otkaz kada je šefovima rekla da je trudna. 

- Zašto bih krila kćer? Želim biti primjer ženama da mogu napraviti i ostvariti što god žele - rekla je Spagnulo. 
Manekenka se na izboru za Miss Italije natjecala sa 130 žena te je izabrana u drugi krug, zajedno s još 17 manekenki. 

- Sretni smo što možemo pružiti priliku svima, najviše cijenimo talent i ljepotu - rekla je organizatorica izbora Patrizia Mirigliani. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije