Neslaganja

Majka napala Ariel: Ne sviđa mi se što je već smanjila grudi

Ariel Winter
Instagram
28.04.2016.
u 15:56

Majka glumice Ariel Winter, poznate po ulozi u seriji 'Moderna obitelj', obratila se medijima i izrazila nezadovoljstvo kćerinom odlukom da s 18 godina smanji grudi

Crystal Workman, majke glumice Ariel Winter (18), za Inside Edition otkrila je što misli o odluci svoje kćeri da se podvrgne operaciji smanjivanja grudi.

- Mislim da nitko u tim godinama ne bi trebao ići na operaciju grudi. Iznenađena sam što je to učinila tako mlada i što joj je krirug, tako mladoj, dopustio operaciju - kazala je Crystal kojoj se niti ne sviđa što je Ariel, mjesecima nakon operacije, pokazala ožiljak u izazovnoj haljini na dodjeli nagrada američkog glumišta.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Žao mi je, ali to je neukusno. Ne bi se trebala sramiti svojih ožiljaka, ali niti ih tako pokazivati - kazala je glumičina majka, koja je 2013. prestala biti Arielina skrbnica.

Ariel ju je, naime, tužila za psihičko zlostavljanje te od suda tražila osamostaljenje od svoje majke. Sud je Arielinom skrbnicom proglasio njenu stariju sestru, Shanelle Gray s kojom živi od 2011. godine, piše 24sata.hr.

Winter s majkom nije razgovarala već tri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije