U TEŠKOM JE STANJU

Kanye West hitno je hospitaliziran. Opirao se bolničarima i morali su ga vezati

Kanye West
Charles Guerin/Press Association/Pixsell
22.11.2016.
u 10:16

Glazbenik je očito doživio psihički slom i zbog toga su u ponedjeljak poslijepodne članovi njegove obitelji pozvali policiju i hitnu pomoć

U ponedjeljak poslijepodne u Los Angelesu hospitaliziran je reper Kanye West, javlja BBC. Kako doznaje TMZ, netko od njegovih ukućana pozvao je policiju i hitnu pomoć, a liječnici su navodno ustanovili kako je glazbenik zbog nesanice u teškom stanju i mora biti prebačen u bolnicu na promatranje. 

Neki strani portali tvrde da se Kanye opirao odlasku u bolnicu te su ga čak morali i vezati kako bi ga smjestili u kola hitne pomoći. BBC piše da je Kanye u lošem psihičkom stanju jer je još uvijek pod stresom i u strahu je za svoju obitelj nakon što mu je supruga Kim Kardashian nedavno bila žrtva pljačke u Parizu.

Da je Kanye loše, potvrđuju i njegovi ispadi na nedavnim koncertima unutar turneje Saint Pablo, a na kojima je izgovorio niz suludih rečenica. Između ostalog, kazao je da Jay Z ima plaćenike koji ga žele ubiti, da mu Mark Zuckerberg nije htio dati 53 milijuna dolara da se izvuče iz dugova....

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije