specijalni gost

Justin Timberlake nastupit će u finalu Eurosonga

Justin Timberlake
09.05.2016.
u 20:18

 Justin Timberlake nastupit će na ovogodišnjem Eurosongu kao specijalni gost, objavljeno je na službenoj stranici Eurovizije.

To će biti prvi puta u povijesti natjecanja da će u revijalnom dijelu programa nastupiti jedna svjetska glazbena zvijezda, koja ne dolazi i neke od zemalja sudionica natjecanja. 

Justin će u finalu natjecanja u Stockholmu premijerno izvesti svoju novu pjesmu "Can't Stop The Feeling". 

"Ovo je fantastična prilika i jako smo sretni i uzbuđeni što će Justin zajedno sa svojim bendom nastupiti u našem showu. Švedski tekstopisci Max Martin i Shellback radili su na pjesmi zajedno s Justinom, stoga je sve ovo još posebnije", izjavio je Sven Stojanovic, producent ovogodišnjeg Eurosonga. 

"Ponosni smo što možemo ugostiti jednog od najvećih svjetskih umjetnika. To je velika čast i inspiracija svima nama", kazao je  izvršni producent Eurosonga Martin Osterdahl.

Justin se nakon dulje stanke pjesmom "Can't Stop The Feeling" vratio na glazbenu scenu, kojom je oduševio obožavatelje, ali i kritičare. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije