ŽURILA NA NASTUP

Jelena Rozga prisjetila se stresne situacije na putu za Beograd: 'Auto nam se pokvario...'

08.09.2022.
u 07:15

Rozga je u siječnju 2014. godine bila specijalna gošća glazbenog dijela Xfactora u Beogradu gdje je izvođenjem svoja dva hita - Nirvanu i Cirkus - sve podigla na noge.

Pjevačica Jelena Rozga (45) s pratiteljima na Instagramu podijelila je jednu stresnu situaciju koju je proživjela pred jedan beogradski nastup. Rozga je u siječnju 2014. godine bila specijalna gošća glazbenog dijela Xfactora u Beogradu gdje je izvođenjem svoja dva hita - Nirvanu i Cirkus - sve podigla na noge.

Nirvanu je otpjevala u bijeloj haljini, a nakon toga se presvukla u dugu zlatnu hajinu u kojoj je otpjevala Cirkus. Pjevačica je nastup učinila posebnim time što je pjevala pod umjetnom kišom.  A pratiteljima je sada podijelila koliki je stres proživljavala na putu do Beograda.

- Puno je godina prošlo od ovog nastupa…Sjećam se, auto nam se pokvario, ja u stresu da ne zakasnim u studio, emisija ide uživo… snijeg pada, hladno, nikako da stignemo… i onda se nakon toliko nervoze na bini dogodi ta magija od nastupa - jedan od mojih omiljenih - napisala je Rozga i najavila svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni 17. prosinca. 

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica sprema veliki i prvi samostalni koncert u najvećoj zagrebačkoj dvorani ovog prosinca.

Ovaj spektakl bit će prilika da 20 tisuća ljudi uglas pjeva Rozgine hitove poput 'Ne pijem ne pušim', 'Sveto pismo' i 'Nirvana', ali i pjesme iz doba Magazina koje su joj obilježile karijeru. Koncert u Areni Zagreb prva je stanica velike regionalne turneje Jelene Rozge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije