RIJETKO IH VIĐAMO

Jacques Houdek objavio fotku na kojoj je sa svojom suprugom i djecom, a za to je imao poseban razlog

Jacques Houdek
Emica Elvedji/PIXSELL
10.06.2023.
u 08:20

Ponosni Houdek podijelio je nekoliko fotografija svoje kćeri, a svi su uskladili svoje odjevne kombinacije s njom. Sofia je imala na sebi plavu haljinu, plavi make up te modro plavu boju kose koju je ukrasila kamenčićima iste boje.

Pjevač Jacques Houdek na društvenim je mrežama podijelio fotografije svoje obitelji. Na fotkama pozira sa suprugom Brigitom, kćeri Sofiom i sinom Davidom, a povod je to što je njegova kći išla na maturalnu večer. 

Ponosni Houdek podijelio je nekoliko fotografija svoje kćeri, a svi su uskladili svoje odjevne kombinacije s njom. Sofia je imala  na sebi plavu haljinu, plavi make up te modroplavu boju kose koju je ukrasila kamenčićima iste boje.

 

 

''Sofi, najveća ljubav tatina. Da, daaa, moja Sofi je odrasla u predivnu djevojku i proslavila maturalnu večer. Beskrajno sam ponosan jer je dobra dušica, skromna, radišna i ponizna, a istovremeno vesela, životno poletna i tinejdžerski simpatična, baš onako kako treba biti u tim divnim godinama. Srećom imam tebe, moja djevojčice, i želim ti da budeš zdrava i sretna na svome životnom putu i sa svojim budućim odabirima. Mama i tata su tu uvijek uz tebe'', napisao je Jacques. 

Pjevač čuva privatnost svoje obitelji, pa rijetko objavljuje fotografije s njima, no obično čini iznimku kada je riječ o važnim i posebnim trenucima u njihovom životu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije