Prekinuo s Rihannom:

Drake je 'pao' na obline ove manekenke

Prekinuo s Rihannom
Instagram
11.10.2016.
u 19:42

Drake (29) je Rihanni (28) prije samo dva mjeseca na dodjeli MTV-jevih nagrada izjavljivao ljubav, no Daily Mail piše kako je romansi došao kraj. Naime, reper je bacio oko na manekenku Indiju Love (20), a izvori tvrde kako je par nerazdvojan.

 

India Westbrooks javnosti je poznatija pod imenom India Love. Instagram zvijezda se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom s Drakeovog koncerta, gdje ga je bodrila iz backstagea.

 

Lijepa manekenka prethodno je bila u vezi s The Gameom (36) koji je nedavno tvrdio kako je spavao s Kim (35), Khloe Kardashian (32) i Blac Chynom (28).

 

- Nalazi se s Indijom samo da bi napakostio Rihanni - tvrdi izvor za E!, a neki smatraju kako su reper i pjevačica samo 'prijatelji s povlasticama'.

 

 

Rihanna  je nedavno objavila fotografiju na kojoj bivšim dečkima poručuje kako je očito da ona nije bila problem u vezi, pošto nijedan od njih nije u sretnoj vezi ili braku.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije