Plus size manekenka

Dok se mi smrzavamo, Ashley Graham pokazuje gole grudi

Ashley Graham
Foto: Snapchat
1/2
02.01.2017.
u 09:40

Plus size manekenka na Snapchatu se pohvalila golišavom fotografijom s odmora na Sejšelima. Tamo uživa sa suprugom Justinom Ervinom s kojim je u braku šest godina

Ashley Graham (28) je otputovala na Sejšele gdje uživa u suncu, a na društvenim mrežama pohvalila se golišavim fotografijama. Plus size manekenka je na Snapchatu objavila 'fotku' u toplesu.

Na Sejšelima uživa sa suprugom Justinom Ervinom s kojim je u braku šest godina. Ashley je na Instagramu objavila fotografiju kojom je mužu čestitala rođendan.

Foto: Snapchat

Graham je prvi plus size model koji je krasio naslovnicu Sports Illustrateda, poznatog po seksi editorijalima modela u bikinijima, piše 24sata.hr.

- Deset su mi godina govorili da sam samo djevojka za kataloge i da nemam šanse za naslovnice. Ali potpisala sam ugovor s agencijom IMG i snimila sam pet naslovnica u godini dana - rekla je Ashley.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije