Svjetska zvijezda u Sarajevu

Deen o koncertu Joss Stone: “Čast mi je dijeliti scenu s dobitnicom Grammyja”

08.09.2016.
u 07:38

Britanska soul diva Joss Stone održat će koncert 15. rujna u Narodnom pozorištu Sarajevo, a ulaznice za ovaj događaj rasprodane su u rekordnom roku. Veliku čast nastupiti na sceni prije nje imat će Fuad Backović Deen kojeg je za tu ulogu odabrao upravo menadžerski tim slavne pjevačice, prenosi faktor.ba.

Unplugged nastup

- Veliko mi je zadovoljstvo što me izabrao njezin menadžment iz Velike Britanije, naravno, i uz potporu čelnih ljudi Narodnog pozorišta u Sarajevu te ravnateljice Marijele Margete-Hašimbegović. Radujem se i ponovnoj suradnji sa sjajnom Almom Ferović i njezinim glazbenicima, s kojom sam surađivao na velikim projektima i mjuziklima. Već smo krenuli s probama za nastup, kaže Backović koji je, uz Dalal, Jalu i Anu Rucner, predstavljao BiH na Eurosongu u Švedskoj. Za ovaj nastup priprema akustičnu verziju svojih pjesama koje će se izvoditi s dvije gitare.

- Odabrali smo nekoliko pjesama koje ćemo izvesti. Nadam se kako će se i publici u Narodnom pozorištu to svidjeti. Nećemo odstupati od onoga što će prezentirati Joss Stone, sve će biti u duhu onoga što će ona sama pjevati te noći, otkriva Deen.

Sjajan opus

Rad ove Britanke već dugo prati, otkako se pojavila na svjetskoj glazbenoj sceni.

- Ona izvodi glazbu koju rado slušam i znam većinu njezinih pjesama. Jedan je od najboljih i najjačih ženskih vokala na svijetu, što potvrđuje i činjenica da je osvojila sve najveće glazbene nagrade na planetu, uključujući i Grammy. Kako kaže, Joss ima sjajan opus pjesama i teško mu je izdvojiti najdražu.

- Simpatičan mi je duet koji je imala s Rickyjem Martinom, te pjesma kojom je napravila najveći proboj na svjetsku glazbenu scenu, iako nije pretjerano komercijalna i ne priklanja se vladajućim trendovima. Čvrsto se drži stila s kojim je počela. Izniman je vokal i kada je slušaš, a ne gledaš, imaš osjećaj da pjeva osoba crne rase, mišljenja je Deen. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije