Valentinovo

Cigijeva čestitka je nešto što nećete moći lako zaboraviti...

Cigić
15.02.2016.
u 20:01

Kada bi se dijelile nagrade za najbizarnije čestitke za Dan zaljubljenih, Neven Ciganović pobijedio bi bez ikakve konkurencije. Svoju 'fotku' iz kade obradio je Photoshopom

Valentinovo je mazohistički blagdan. Ako si u vezi, ovo je dan kada trebaš reći 'volim te' i kupovati darove. Ako si sam, trebaš se osjećati jadno. Nemojte nikome dopustiti da vas natjera da se tako osjećate, uvijek možete pronaći nekoga 'samo za Valentinovsku noć' tko će biti sretan podijeliti vruću kupku s vama. Sretno Valentinovo svim mojim pratiteljima, napisao je Neven Ciganović uz urnebesnu fotografiju koju je objavio na Instagramu.

'Fotkom' je svima čestitao Dan zaljubljenih, a koliko on drži do samog blagdana možda najbolje pokazuje to što je objavio. Na fotografiji, naime, vidimo njega kako gol leži u ladi punoj ružinih latica, dok i on sam drži crvenu ružu, a kraj njega je tuđa muška noga. Svoje je lice pak toliko sredio u Photoshopu da je gotovo neprepoznatljiv. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije