PODIJELILA DIRLJIV STATUS

Biste li prepoznali djevojčicu s fotke? Danas je mnogima omiljena glumica, slovi za jednu od najljepših u regiji

Foto: Instagram
1/4
31.05.2022.
u 18:25

Ornela Vištica je objavila fotku na kojoj je s majkom, a posvetila joj je i status. O fotografiji nije podijelila više detalja, pa nije poznato gdje je nastala.

Glumica Ornela Vištica (32) na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva. Objavila je fotku na kojoj je s majkom, a posvetila joj je i status.  

"Mama  
Živi za moj osmijeh. 
A, 
od malena želim 
nasmijati nju" , napisala je glumica uz fotografiju o kojoj nije podijelila više detalja, pa nije poznato gdje je nastala.

Foto: Instagram

Mostarska glumica, inače, na društvenim mrežama ponekad dijeli savjete i detalje iz privatnog života. Vištica slovi za jednu od najljepših glumica u regiji, a mnogi se dive njenom besprijekornom tenu. Ornela je prije nekoliko mjeseci odlučila otkriti i kako njeguje svoje lice. Osim toga, otkrila je i da rijetko kad jede slatkiše.   

"Jedna gospođa me nedavno pitala koje preparate koristim za lice?  Nema tajne, osim što slijepo vjerujem u moć limuna. I da, rijetko kad jedem slatkiše! Kreme opet rijetko koristim, osim kao podlogu za make up, nakon predstava šminku skidam uglavnom bademovim uljem, a obožavam piling s malim vrućim ručnikom, prije spavanja. Vrlo jednostavno. Btw. Ovo su moji limuni, pa mi je posebno drago podijeliti fotografiju. Pola limuna, limunada i koža besprijekorna, naravno bez šećera! " napisala je glumica koja je mnoge oduševila ulogama u serijama kao što su 'Vatre ivanjske" i "Larin izbor".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije