Bračna idila?

Beyonce pjesmu 'Halo' posvetila divnom mužu

Beyonce
PA/Pixsell
28.04.2016.
u 10:30

Kroz svoj album 'Lemonade', Beyonce (34) proziva 'preljubničkog supruga', no na prvom koncertu njene svjetske turneje Beyonce je pjesmu 'Halo' posvetila 'najdivnijem suprugu'

Otkako je izašao Beyoncein album 'Lemonde', javnost ne prestaje raspravljati o navodnom preljubniku Jay Z-ju, a i svim silama se trude saznati tko je njegova ljubavnica, koju Beyonce na albumu naziva 'Becky s lijepom kosom'.

Iako se oko svega razvio čitav skandal, koji pridonosi Beyonceinoj popularnosti, neki smatraju da se radi o dobro razrađenom marketinškom triku.

Poznata američka voditeljica Wendy Williams svoju je teoriju iznijela u showu te je rekla da smatra da sve žene koje su do sada bile optužene da su Jay Z-jeve ljubavnice itekako dobro znaju što rade te vjerojatno djeluju u dogovoru sa slavnim parom.

Iako je Beyonce, sudeći po pjesmama na novom albumu, bila jako ljuta i povrijeđena zbog suprugovog preljuba to je, čini se, stvar prošlosti.

- Ovo pjesmu posvećujem svom predivnom mužu. Volim te jako - rekla je Beyonce na prvom koncertu svoje nove turneje 'Formation World Tour', prenosi 24sata.hr.

Beyonce je 'Lemonade' izdala na glazbenom streaming servisu Jay Z-ja, Tidalu koji od svojeg početka financijski propada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije