Zgodna trudnica:

Beyonce na večeri pokazala bujni dekolte

faf
20.04.2017.
u 13:30

Pjevačica Beyonce (35) u sedmom je mjesecu trudnoće. S reperom Jay Z-jem (47) očekuje blizance, ali to ne znači da se odrekla atraktivnih odjevnih kombinacija. Naime, snimljena je kada je išla na večeru u Los Angelesu, a za tu prigodu je odjenula haljinu dubokog dekoltea. Ipak, trudničke dane sve teže podnosi, prenosi 24sata.hr

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Beyonce shows off her amazing braided hair leaving Beauty & Essex | Autor: Profimediafoto: Profimedia

- Doktori su mi rekli da pod hitno otkažem sve zakazane nastupe. Moram mirovati, a mama brine o meni - kaže Beyonce.

foto: beyonce.com

Zbog rizične trudnoće nedavno je otkazala i nastup na glazbenom festivalu Coachelli u Kaliforniji, gdje je trebala biti glavna izvođačica.

Zamijenila ju je pjevačica Lady GaGa (31). Iako se šuškalo kako Beyonce očekuje dječake, njezina majka Tina Knowles (63) pokrenula je glasine da je jedna od beba ipak ženskog spola.

Pjevačica Kelly Rowland i Beyonceina majka Tina Knowles brinu o njojfoto: Privatni album

- Dvostruko sam blagoslovljena jer čekam blizance i neizmjerno sam ponosna na svoje tijelo - kaže glazbenica. S Jay Z-jem još ima kćer Blue Ivy (5).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije