Victoria Odintcova

Atraktivna Ruskinja tvrdi: Opsjedaju me...

18.07.2020.
u 09:46

Atraktivna manekenka, Ruskinja, Victoria Odintcova (26), velika je Instagram-zvijezda koja broji više od pet milijuna obožavatelja, a osim po tome poznata je i po tome što je opsjedaju slavni sportaši.

Svojevremeno je, kako sama kaže, imala doticaja s Cristianom Ronaldom, ali ga je odbila. “Ronaldo mi je jednom davno poslao poruku, pitao me kako sam, a ja sam tu poruku odmah obrisala i nisam mu se javila”, rekla je Victorija za britanski The Sun.

Međutim, veli kako s jednim slavnim sportašem ipak ima dobar odnos, za sada samo prijateljski dakako, a riječ je o F1 asu Lewisu Hamiltonu. “Upoznala sam Lewisa u Barceloni prije nekoliko godina, bilo je to nakon što je prekinuo s bivšom curom. U dobrim smo odnosima od tada i s vremena na vrijeme odemo na kavu. On je svakako najslavnija osoba u mom telefonskom imeniku, ali nema romanse među nama. Ipak, osjećam neku platonsku ljubav prema njemu”, rekla je Victorija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije