Zastaje dah od ljepote:

Ariel i prijateljica uživaju u pogledu

Zastaje dah od ljepote
Instagram
09.01.2017.
u 09:30

Ariel Winter tijekom zimskih praznika pobjegla je u toplije krajeve kako bi 'napunila baterije' za nove izazove u karijeri. Otputovala je na Bora Boru s prijateljima i na društvenim mrežama često objavljuje 'fotke' s odmora, prenosi 24sata.hr


Ipak, na fotografijama nema toliko prirode i ljepota u kojima uživaju nego je glavna tema njezina stražnjica, kojom je 18-godišnjakinja, čini se, jednako fascinirana kao i njezini pratitelji na Instagramu.


Njezina posljednja objava, na kojoj vidimo nju i njezinu prijateljicu kako preko pučine gledaju u daljinu, dok su u prvom planu njihove guze u minijaturnim badićima, skupila je u nekoliko sati skoro 100 tisuća lajkova i preko tisuću komentara.

foto: Snapchat

Uz takvo oduševljenje pratitelja, ne izgleda kao da će se Ariel uskoro prestati hvaliti svojim oblinama, a čisto sumnjamo da postoje oni koji će joj to i zamjeriti.

foto: Snapchat
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije