navigacija Showbiz
filmski festival

Angelina s djecom Shiloh, Paxom i Zaharom stigla u Sarajevo

Jolie je nakon pasoške kontrole sjela u jedan od nekoliko luksuznih automobila koji su je čekali ispred aerodroma i uputila se prema hotelu Europa u centru Sarajeva, gdje je odsjela.

Foto: Marko Perić/24 sata

Drugi dan 18. Sarajevo film festivala obilježio je dolazak hollywoodske glumice Angeline Jolie koja je u Sarajevo sletjela u subotu poslijepodne privatnim zrakoplovom u pratnji svoje troje djece, kćeri Siloh i Zahare te sina Paxa.

Dočekali su je brojni novinari i fotoreporteri, koji su od ranog jutra “dežurali” na aerodromu kako im najslavnija hollywoodska glumica kojim slučajem ne bi promakla. Jolie je nakon pasoške kontrole sjela u jedan od nekoliko luksuznih automobila koji su je čekali ispred aerodroma i uputila se prema hotelu Europa u centru Sarajeva, gdje je odsjela.

Prema protokolu otvorila je Sarajevo Talent Campus, a pojavila se i na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta. Baš kako je u svibnju u audioporuci najavila, Angelina je u Sarajevo došla preuzeti priznanje počasne građanke Sarajeva koju joj je dodijelila Skupština KS. Kako je tada rekla, “ponosna što je dio tako izuzetnog dijela svijeta, sugrađanka ljudima koje iskreno voli i cijeni”

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške