posjet hrvatskoj

Angelina Jolie: Hrvatska je ljepša nego li sam mogla zamisliti!

brijuni, jolie, josipović
Hina/Ured Predsjednika
Autori: jp, IČ/VLM,
19.08.2011.
u 19:00

Predsjednik Ivo Josipović primio je u petak navečer u Bijeloj vili na Brijunima poznatu američku glumicu i humanitarku Angelinu Jolie.

- Bila je to nevjerojatna predstava. Obožavam Šerbedžijin rad i imala sam zadovoljstvo raditi s njim, rekla je poznata američka glumica i humanitarka Angelina Jolie nakon što je na Brijunima odgledala predstavu "Kralj Lear".

Istaknula je da je Hrvatska lijepa zemlja.
-  Ljepše je nego što su mi rekli i što sam mogla zamisliti, rekla je Jolie, te istaknula da će se u Hrvatsku obavezno vratiti sljedeće godine i to sa suprugom Bradom Pittom.

Stigla u tajnosti

Slavnu glumicu u Hrvatskoj se željno iščekivalo i prošle godine ali je zbog medijskog pritiska u zadnji tren otkazala svoj dolazak na Brijune. Ove godine u potpunoj tajnosti je ipak stigla na predstavu "Kralj Lear" kazališta Ulysses u režiji Lenke Udovički.

Na pulski aerodrom je stigla u popodnevnim satima u društvu svoje dvoje djece. U Hrvatskoj ostaje i u subotu. Kako neslužbeno doznajemo na večerašnjoj predstavi se trebala pojaviti i premijerka Kosor.

Primio je predsjednik Josipović

Predsjednik Ivo Josipović primio je u petak navečer u Bijeloj vili na Brijunima Angelinu Jolie. Zajedno s njom i ostalim gledateljima pogledali su predstavu Kralj Lear, a u subotu je planiran i radni doručak na Brijunima na kojem bi uz predsjednika Josipovića i Angelinu Jolie trebala biti i Đurđa Adlešić zajedno s predstavnicima Hrvatskog centra za razminiranje.

Plan je da se poznatoj glumici koja je ujedno i borac za ljudska prava i nositeljica titule ambasadorice Unicefa upozna s hrvatskim projektima i problemom mina i da je se pokuša pridobiti da se u njih uključi.

Svojim dolaskom na Brijune Angelina Jolie je očito ispunila obećanje dano Radi Šerbedžiji da će pogledati njegovu predstavu na Brijunima. Inače, Angelina Jolie se upoznala s predsjednikom Josipovićem nedavno kada su oboje bili gosti Sarajevskog filmskog festivala.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

CR
cro64
11:59 20.08.2011.

to moze samo hrvatski predsjednik,docekivati koga god.....posto nema pametnijeg posla, osim kritike HDZ-a kao brat Milanovic,Pupovac idr.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije