Islamovići

Alen i Marijana slave sve blagdane! Zaljubili su se kad je ona imala tek 16 godina

islamovići
05.01.2021.
u 08:30

Alen Islamović (63) desetljećima voli lijepu Marijanu, koja se izbjegava pojavljivati u javnosti, a u braku su dobili kćeri Unu i Laru, piše Avaz.

Alen Islamović, koji je islamske vjeroispovijesti, i njegova supruga Marijana, koja je katoličke vjeroispovijesti, proslavljaju sve blagdane i jedne i druge religije.

On već godinama neizmjerno poštuje tradiciju, a u njihovom domu u Zagrebu Božić se, na primjer, priprema i po mjesec dana.

- Nekada smo kuću kitili na Badnje veče ili nekoliko dana ranije, prema tradiciji. Ali onda nam je bilo žao da je raskitimo, činilo nam se da je to premalo vremena za uživanje u božićnoj čaroliji. Pa sam tako, malo po malo, počela kuću uređivati sve ranije i svima se to svidjelo - istaknula je ona jednom prilikom za "Jutarnji".

Marijana i Alen upoznali su se kada je on bio u dvadesetim godinama, a ona imala 16 godina. Islamović je u to vrijeme već bio velika zvijezda u bivšoj Jugoslaviji, a ona ga je srela u prvom noćnom izlasku, piše "Blic".

Zaljubili su se na prvi pogled jedno u drugo, a sada su u braku koji traje više od četiri desetljeća.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
15:29 05.01.2021.

Pa normalno i ja slavim sve i što je tu neobično. Volim slave a zato mrzim žalost.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije