nova nagađanja ili istina

Severina u trećem mjesecu trudnoće?

Severina
27.03.2017.
u 12:49

Kada je u svibnju 2015. jedna od najvećih regionalnih zvijezda priznala da je zaljubljena u mlađahnog Igora Kojića (29), malo tko je toj ljubavi predviđao sjajnu budućnost i to prvenstveno zbog razlike u godinama.

Majka petogodišnjeg Aleksandra ne nastupa već mjesec dana, a radne vikende u inozemstvu zamijenila je mirom u krugu obitelji, prvenstveno iz razloga što ima jake mučnine, piše Hello.

Budući da je napravila pauzu i odgodila koncerte i ostale obveze, pjevačica, koja će 21. travnja proslaviti četrdeset i peti rođendan, početak proljeća iskoristila je za romantično putovanje pa je tako sa suprugom nedavno posjetila Veneciju.

Ipak, skoro dvije godine kasnije, Severina (44) i sin srpskog folkera Dragana Kojića Kebe, nakon dva vjenčanja, crkvenog u Istri i građanskog u Beogradu, imaju još jedan razlog za slavlje. Naime, kako doznaje srpski Hello, pjevačica je u trećem mjesecu trudnoće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije