Vjeruje se da će postati evergreen

"More tuge" Severine i Saše Matića je 'za tući glavom o zid'

severina
Foto: PR FOTO
1/7
23.10.2014.
u 10:16

Emotivna balada za koju njihovi suradnici vjeruju da će postati ljubavni evergreen, publika s nestrpljenjem iščekuje već nekoliko mjeseci...

'More tuge', najiščekivaniji duet ove godine, jedno od dvoje najvećih regionalnih glazbenika, Severine i Saše Matića bit će objavljen u petak 24. listopada 2014. godine u 11:00 sati na YouTube-u i na Severininoj Facebook stranici koja broji preko 790 tisuća obožavatelja.

Emotivna balada za koju njihovi suradnici vjeruju da će postati ljubavni evergreen, publika s nestrpljenjem iščekuje već nekoliko mjeseci. Pjesmu je ekranizirao redatelj Miloš Nadaždin, a o samoj pjesmi koju je napisao sam Saša Matić kaže: Prezadovoljan sam suradnjom sa Severinom, a s obzirom na to da je u pitanju moja kompozicija jedva čekam da čujem ocjenu publike. Veliki sam optimist, prije svega jer vjerujem u kvalitetu, ali i u to da smo nas dvoje dobitna kombinacija.

Severina o pjesmi poručuje: 'Lijepa pjesma za slušati i u pojedinim trenutcima tući glavom o zid'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije