Kopija Christine Aguilere

Seksepilan nastup Ivani Marić donio je prvu pobjedu

12.10.2015.
u 06:15

Branko Đurić Đuro Ivanin nastup ocijenio je kao finu erotiku koja može služiti kao lekcija ljubiteljima estradne pseudoerotike

Peta emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledateljima je ponudila zanimljive transformacije poznatih, među kojima se jedna isticala više od drugih. Nastup pjevačice Ivane Marić kao Christine Aguilere žiri je ocijenio senzacionalnim. Ivana je pobijedila u sinoćnjoj emisiji, a svoju nagradu od 10 tisuća kuna darovala je udruzi "Veliko srce malom srcu". – Ovo je stvarno bio jedan krasan nastup, jedna fina erotika koja bi mogla biti škola današnjim ljubiteljima estradne pseudoerotike – bio je komentar Branka Đurića Đure na Ivanin nastup. Više od vizualnog, Sandru Bagarić iznenadio je Ivanin vokalni dio. – Čudim se što to imaš u glasnicama, ti se nimalo ne štediš – kaže Sandra. U sljedećoj epizodi Ivana Šarića gledamo kao Tomislava Ivčića, Maja Šuput je Džo Maračić Maki, Ivana Marić je Pink, Maja Posavec će biti Eminem. Luka Bulić je Gracija, Saša Lozar grupa Eurythmics, a Renata Sabljak The Supremes.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije