NOĆ PROTEKLA MIRNO

Schumacher stabilno, ali i dalje u komi

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.01.2014.
u 13:25

Uz Schumachera, koji je u bolnici već 72 sata, novogodišnju noć provela je i njegova obitelj

Stanje Michaela Schumachera je stabilno, a tijekom noći nije bilo nikakvih komplikacija, kazala je na novinskoj konferenciji u bolnici u Grenobleu njegova glasnogovornica Sabine Kehm. 

"Noć je protekla mirno i to je dobra vijest. No, on je još uvijek u komi i prerano je za bilo kakve prognoze", kazala je Kehm pred velikim brojem okupljenih novinara. 

Ona je odbila odgovarati na novinarska pitanja jer, po njezinim riječima, "samo liječnici mogu govoriti o njegovu zdravstvenom stanju". 

Uz Schumachera, koji je u bolnici već 72 sata, novogodišnju noć provela je i njegova obitelj. 

U utorak je obavljena i druga operacija na glavi bivšeg svjetskog prvaku u formuli 1 kojom je uklonjen veliki hematom iz mozga i smanjen pritisak na mozak. 

Istodobno je i javni tužitelj u Albertvilleu otvorio službenu istragu o Schumacherovoj nesreći koja se dogodila izvan skijaških staza u Meribelu. 

Prema prvim saznanjima, potvrđeno je da je Schumacher prilikom pada udario u stijenu, a s njim je u trenucima nesreće bio i njegov 14-godišnji sin. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?