Fahrudin Radončić

SBB će dati novu, mladu generaciju političara

'Beograd, 5. jula 2013 - Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radoncic na zajednickoj konferenciji za novinare sa premijerom Srbije i ministrom unutrašnih poslova Srbije Ivicom Dacicem. FO
Foto: ''
26.04.2015.
u 10:13

Na drugom redovitom kongresu Saveza za bolju budućnost BiH (SBB), koji je jučer održan u Tuzli, za predsjednika ove stranke ponovno je izabran njen osnivač i dosadašnji predsjednik Fahrudin Radončić. Nije imao protukandidata, a izaslanicima je jučer obećao kako će uložiti svoj intelektualni kapacitet kako bi opravdao ukazano povjerenje.

Ukidanje “bijelog kruha”

On je kazao kako je članstvo stranke procijenilo da je netko tko dobije 200.000 glasova za člana Predsjedništva BiH relevantan kandidat. Novi - stari predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić je poručio kako će ova stranka kao lider oporbe od vladajuće koalicije tražiti da brzo provedu reforme koje su obećali. - Dat ćemo im 100 dana, tzv. političkog bontona, ali moramo istaknuti da je početak rada aktualne vlasti jako loš, a konflikti vladajuće koalicije su vrlo znakoviti, ocijenio je Radončić. Dodao je da SBB nije pretendent za ulazak u vlast umjesto bilo koga te smatra da vladajuća koalicija treba preuzeti odgovornost. Radončić ističe da je izborni rezultat SBB-a na listopadskim izborima veći nego 2010. godine i da će ova stranka dati novu, mladu generaciju političara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije