Tony Blair

Savjetovat će svog nekadašnjeg kritičara Vučića

Tony Blair,Aleksandar Vučić
Vlada Republike Srbije
19.02.2015.
u 14:08

Potpisivanje ugovora sa Srbijom za Guardian su potvrdili službeni srpski izvori. Tony Blair je proteklih nekoliko mjeseci navodno više puta posjetio Beograd

Bivši britanski premijer Tony Blair dodao je Srbiju na popis zemalja koje privatno savjetuje, javlja Daily Mail. Blair bi trebao savjetovati srbijanskog premijera Aleksandra Vučića koji je nekad bio njegov gorljivi kritičar. Savjetodavna uloga će doći kao šok za mnoge Srbe jer je Blair podupirao NATO-ove zračne napade na Srbiju 1999. godine tijekom sukoba na Kosovu.
Potpisivanje ugovora sa Srbijom za Guardian su potvrdili službeni srpski izvori. Blair je  proteklih nekoliko mjeseci navodno više puta posjetio Beograd. Vučić i Blair sastali su se prošle godine i razgovarali o naporima Srbije da postane članica EU. Blair je radeći kao konzultant za strane vlade skupio pravo bogatstvo, a među državama koje je savjetovao su Azerbejdžan i Kazahstan.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg223
17:23 19.02.2015.

samo nek vas savjetuje,sigurno vam zeli sve najbolje :) hehe

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije