JASNA PORUKA

Saudijski kralj poručio BiH: Borite se protiv terorizma

hrle
VL FOTO
02.09.2014.
u 09:14

Saudijski kralj zatražio je brz i odlučan odgovor protiv svakog oblika terorizma i na mjestima za koja se smatra da su legla terorista. BiH je jedno od tih mjesta

Kralj Saudijske Arabije Abdulah bin Abdulaziz Al-Saud uputio je jučer poruku predsjednicima država svijeta u kojoj je ukazao na “nužnosti snažnog, brzog i mudrog djelovanja” protiv aktualne eskalacije terorizma. On je na ceremoniji preuzimanja vjerodajnica od veleposlanika BiH u Saudijskoj Arabiji Harisa Hrlea poručio da se “treba snažno odazvati prijetnji terorizma i uputiti akciju prema mjestu gdje se on vrši”. “Molim da se moja poruka prenese predsjednicima: Na izazov terorizma treba odgovoriti brzo i odlučno. Terorizam je protiv Boga, protiv čovjeka, ne smijemo i ne možemo gledati zločine koji su suprotni Božjim riječima. Teroristi odsijecaju glave, ubijaju danju i noću, ubijaju se i međusobno. Ako se olako shvate, vrlo brzo ćemo ih gledati na drugim kontinentima”, upozorio je saudijski kralj.

Domaćini sastanka su istaknuli i stavove vjerskih autoriteta u Saudijskoj Arabiji prema kojima “aktualna eksplozija terorizma i militarističkih osvajačkih ideja lažne islamske države djeluju protiv Boga, uništavajući čovjeka i kulturu te nisu dio vjere, već su neprijatelj islama broj jedan”. Ovakav govor tijekom predaje vjerodajnica može se smatrati i porukom BiH, kao zemlji koja se smatra bazom terorista.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
11:07 02.09.2014.

Javio se onaj koji je zapravo i glavni financijer 'zvijeri koja je pobjegla s lanca' a koja je došla na granice njegove 'dične' kraljevine pa su mu sada pune gaće. Ameri - upomoć!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije