izetbegović

Sastanak Čovića i Dodika je inicijativa bez svrhe

Bakir Izetbegović
FENA
20.12.2016.
u 17:10

Bakir Izetbegović lider SDA i član Predsjedništva BiH, kazao je okupljenim novinarima ispred zgrade Predsjedništva BiH, da iako su neki mediji najavili da će danas biti sastanak lidera koalicije, da on nije bio ni planiran.

Rekao je da se nakratko sastao sa Draganom Čovićem, liderom HDZ-a i da su razgovarali o pripremi današnje sjednice Predsjedništva BiH te večerašnjem božićnom prijamu koji organizira hrvatski član predsjedništva.

Na pitanje novinara, je li bilo riječi o izjavi Čovića da će preispitati odnose sa SDA, Izetbegović je rekao da mu je lider HDZ-a kazao da su novinari pogrešno interpretirali njegovu izjavu.

Izetbegović je prokomentirao i sastanak Čovića s predsjednokom Republike Srpske Miloradom Dodikom te rekao da smatra da je taj sastanak jedna inicijativa bez svrhe.

– U ovome času u vrijeme kada se radi na tome da se prave referendumi o secesiji BiH i obećanja da će 2018. skloniti branu tome kroz Ustavni sud. ne vidim uopće svrhu tome, što je cilj – kazao je Izetbegović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?