Mostar

Sastanak: Čović - Tihić

Sastanak
VL FOTO
05.06.2012.
u 10:47

Na sastanku se govorilo o aktualnim političkim prilikama u BiH nakon raskida koalicije SDP- SDA

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH prof. dr. Dragan Čović razgovarao je danas, 5. lipnja 2012. godine, u Domu HDZ BiH u Mostaru sa predsjednikom Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejmanom Tihićem. Na sastanku je bilo riječi o aktualnim političkim prilikama u BiH nakon raskida koalicije SDP- SDA i sklapanja nove, SDP-SBB .

 Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović informirao je predsjednika SDA Sulejmana Tihića kako će u srijedu, 6. lipnja 2012. godine, zasjedati Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ BiH gdje će biti usvojen službeni stranački stav oko budućeg ponašanja i interesa HDZ BiH u novonastaloj aktualnoj situaciji. Također, dr. Čović je istaknuo kako HDZ BiH želi zadržati korektnu suradnju sa SDA bez obzira kakav bude epilog aktualne političke situacije.

 

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović obavio je danas, 5. lipnja 2012. godine, pored razgovora sa predsjednikom SDA Sulejmanom Tihićem i telefonske konzultacije sa predsjednikom SNSD Miloradom Dodikom, a narednih dana obavit će konzultacije i s drugim liderima stranaka, priopćili su iz Odjela za odnose s javnošću HDZ BiH.

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
12:13 05.06.2012.

HDZ-eu nikako ne odgovara jak SDP. Lazglumdzija je mutljaros i sa njime ne treba ulaziti u nikakove koalicije.

BU
Buranglez
15:47 05.06.2012.

bojim se da je ovo sve izrežirano od strane zlatana i tihica na racun hrvata

TT
ttolic
08:52 06.06.2012.

Dvojica lidera koji su najodgovorniji za postojeće stanje u ovoj državi, razgovorom u četiri oka nastoje da svoje osobne pozicije maksimalno sačuvaju, a narod, to je manji problem. "NAROD ZNA"

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?