Titova unuka ironično na Karamarka

Saša Broz: Tomice, volim te! Živio nam 1000 godina

'SPECIJAL 24SATA EXPRESS  01.05.2012., Zagreb - Trg marsala Tita, HNK, Sasa Broz, Titova unuka i kazalisna redateljica. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
30.08.2014.
u 09:58

Proglašavajući Karamarka svojim novim idolom, Titova je unuka šefu HDZ-a uzvratila zbog riječi o svom djedu

– Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan “lijek” za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema rvackoj naciji. Živio ti nama 1000 godina! – napisala je na svom Facebook-profilu kazališna redateljica Saša Broz uzvrativši tako ironično na najnovije osuđujuće izjave čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka o njenu djedu i prvom čovjeku nekadašnje Jugoslavije Josipu Brozu Titu.

Nastavivši u istom tonu, Titova je unuka iznijela i svoj protuprijedlog napisavši: “Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz povijesti, a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da se, kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog djeda, sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime preimenuju u Trg Tomislava Karamarka presvijetlog i plemenitog – AMEN! P. S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomice – VOLIM TE!” Tako je Saša Broz komentirala nedavne Karamarkove riječi da se Tita pogrešno prikazuje kao “bonvivana, hedonista, odnosno normalnog čovjeka”, dok je on “jedan od deset najvećih svjetskih zločinaca, tajni suradnik NKVD-a i Staljina te izvršilac ili naredbodavac tisuća ubojstava koji mora biti sankcioniran”. Karamarko je tad ponovio da će HDZ, dođe li na vlast, provesti djelomičnu lustraciju pa će “Tito otići s trgova i ulica”. A mogao bi i iz udžbenika jer HDZ-ovci drže da se u njima prikazuje na krivi način.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar boros
boros
17:12 31.08.2014.

..."volim" i ja kara-kara,marko-vica...zelim mu sve LIJEPO,sto ON misli a i govori o Titu..."smrt HaDiZmu-sloboda narodu"...

U1
ursus_1212
16:44 30.08.2014.

Tvoj djed je zločinac! Pusti nas na miru i živi u svojoj prošlosti.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?