bilo je razgovora

Sanela Jenkins se oglasila povodom kupovine kluba Sarajevo

Sanela Jenkins
Foto: N1
1/2
26.10.2016.
u 14:59

"Odmah nakon investiranja Vincenta Tana u Sarajevo, prije dvije godine, bilo je ideja da budem jedan od suvlasnika kluba, međutim razgovori nisu došli do te faze da bi se moj ulazak u Sarajevo i dogodio", napisala je Jenkins

Sanela Jenkins bh. poduzetnica i humanitarka javno je kazala kako je bilo razgovora o kupovini kluba Sarajevo. Da su u klubu Sarajevo moguće velike promjene, najavio je Edis Kusturica predsjednik Skupštine Sarajeva rekavši da predstavnik Investitora, Vincenta Tana, nije ispunio obećano te da usvojeni proračun u lipnju nije ispoštovan.

"Odmah nakon investiranja gospodina Vincenta Tana u Sarajevo, prije dvije godine, bilo je ideja da budem jedan od suvlasnika kluba, međutim razgovori koji su tada pokrenuti nisu došli do te faze da bi se moj ulazak u Sarajevo i dogodio", napisala je Jenkins na svom profilu Footgoll, prenosi N1.

Ona je istaknula da nakon osvajanja naslova Klub nije imao u planu dovođenje drugih investitora, ali da su se ovog ljeta dogodile određene inicijative.

"Kupovina se nije dogodila niti smo došli do razine detalja. Sarajevo je veliki klub i svakako mu želim uspjeh i povratak na staze stare slave. Vjerujem da će se naći najbolje rješenje.", navela je Sanela Jenkins.

Foto: Footgoll

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije