sve zbog trikova

Samantha Fox u Big Brother kući je umalo ostala bez oka

Samantha Fox
Pixsell
25.08.2016.
u 08:24

Nekadadašnja seks-bomba provela je osam tjedana u Big Brother kući prije no što su je gledatlji izbacili. No prije toga se 'napatila' zbog sustanara Stephena Beara

Amaterski je izveo mađioničarski trik i pogodio me u oko pa mi se pomaknula leća. Pomislila sam da ću oslijepiti. To se nije vidjelo na televiziji jer su sve njegove gluposti izrezali, ispričala je ljutita pjevačica po izlasku iz 'Celebrity Big Brothera'. Otkrila je kako je idući dan morala nositi povez na oku. 

Samantha Fox (50) otkrila je da ju je za boravka u kući najviše nervirao Stephen Bear (26), zvijezda reality showova s kojim je bila sustanarka.

- Umislio je da je iluzionist i maltretirao nas glupostima. Dobro da je prošao bez batina - kaže Samantha, prenosi 24sata.hr. 

Gledatelji reality showa produkciju su na društvenim mrežama optužili da su 'namjestili' da Bear pobjedi, jer nisu prikazivali njegove 'gafove'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?