Posušje

S učinkovitim Jurom Glavinom Posušje u derbiju kola nadigralo Klis (2:0)

27.09.2016.
u 10:00

Derbi Druge lige Jug Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine na Mokrom docu između HŠK Posušje i FK Klis bio je pravi sportski događaj. Okupilo se blizu tisuću navijača, što se odavno nije dogodilo. Posušani su od samog početka krenuli po pobjedu u derbiju šestog kola i potvrdili da su momčad za vrh.

Rano vodstvo

Već u četvrtoj minuti Posušje je povelo preko odličnog Jure Glavine. Igralo se dobro, a igrač ovoga susreta i derbija Glavina u 24. minuti postiže drugi pogodak za uvjerljivo vodstvo Posušana. Trener domaćih Leo Slišković odabrao je najjači sastav, samo je ozlijeđenog Baćka zamijenio odlični junior Marko Galić. Krenula je pjesma navijača i skandiranje najdražem klubu.

Slavlje na tribinama

U drugom dijelu igralo se dobro, a poneki dijelovi igre bili su nešto slabiji jer su domaći bili zadovoljni s uvjerljivih dva pogotka u plusu. Bilo je udaraca oko i iznad vrata gostiju, stativu gađa Čujić, a dva zicera propustili su Stipić i Glavina. Nakon što je sudac odsvirao kraj, zavladalo je slavlje na tribinama. Na lijepi posuški stadion Mokri dolac vraća se sve bolji nogomet i sve veći broj navijača, što je lijepa sportska priča i prisjećanje na nekadašnje velike dane posuškog nogometa – sudjelovanje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i igranje u Prvoj ligi Herceg Bosne. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije