Bijeljina

Rutinska pobjeda Radnika za ostanak u borbi za Ligu za prvaka

26.02.2017.
u 08:00

Radnik je u prvoj utakmici nastavka prvenstva slavio nad Olimpikom rezultatom 2:0. Bijelinci su u prvom dijelu imali terensku inicijativu, ali bez pravih prigoda. Domaći tim je kontrolirao igru i pokušavao je udarcima iz daljine. Prvo je šutirao Stojanović, zatim Obradović i Janković, no bez uspjeha. Olimpik je imao puno sreće u posljednjim trenucima prvog dijela kada Obradović nije uspio zahvatiti loptu nakon dobrog ubačaja i ona je zapela u blatu. U drugom dijelu Radnik je krenuo još ofenzivnije i to se ubrzo isplatilo. Vratar Bandović je spriječio gol u 48. minuti kada je obranio udarac Đurića nakon asistencije Okića. Samo četiri minute poslije napokon lopta u mreži gostiju. Stanko Ostojić je odlično ubacio s lijeve strane, Marko Obradović iz prve zahvatio loptu i poslao iza leđa Bandovića.

Napadač domaćih je postigao 9. gol u prvenstvu. U 71. minuti riješene su sve dvojbe oko pobjednika. Benjamin Čolić je loše reagirao, imao je loptu, ali je dopustio da Stanko Ostojić dođe do nje i uposli Dejana Jankovića kojem je preostalo samo poslati loptu u mrežu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?