Rukomet

Rukometaši Borca vjeruju u pobjedu nad nizozemskim OCI - Lionsom

borac rukomet
27.11.2015.
u 06:30

Trener Boris Dvoršek nije krio taktiku za novi susret. Cilj njegove momčadi je umrtvljavanje igre protivnika koji igra na kontre

Rukometaši banjolučkog Borca u subotu u gostima igraju uzvratni susret 3. pretkola EHF Kupa protiv nizozemskog prvaka, momčadi OCI-Lions. U prvom susretu u Banjoj Luci Borac je poražen 29:31, ali unatoč tomu u banjolučkom klubu vjeruju u plasman u skupnu fazu ovog natjecanja.

– Nakon prve utakmice u Boriku igrači su bili u dosta lošem raspoloženju, što je i normalno jer smo očekivali i vjerovali u pobjedu.

Danas mogu reći kako su isto toliko u dobrom raspoloženju koliko su bili utučeni poslije prvog susreta. Ozračje u momčadi je odlično i svi su uvjereni u prolazak – kazao je trener Borca Boris Dvoršek na konferenciji za medije.

Šef struke Banjolučana kaže kako će svi igrači, osim Miloša Nježića koji je ozlijeđen, biti spremni. Posljednjih dana posebna pozornost na treninzima Borca bila je posvećena taktici.

– Radili smo mnogo na idejama kako proći Nizozemce, vidjeli smo naše pogreške i njihove nedostatke te u skladu s tim smo se spremili za utakmicu.

Cilj je umrtviti igru, zaustaviti njihovu brzinu jer ih "šest na šest" pobjeđujemo. Mi smo i u prvom susretu pokazali kako na taj način s njima možemo igrati, ali smo primali pogotke iz kontri i iz brzog centra.

Ako zaustavimo njihovu brzinu, ako budemo trčali i smanjili broj njihovih laganih pogodaka, uvjeren sam u prolazak dalje – naglasio je trener prvaka BiH. OCI-Lions i Borac igraju u subotu s u 19.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije