Rukomet

Rukometaši Borca optimistični pred susret s nizozemskim Lionsima

28.11.2015.
u 07:00

Unatoč porazu u prvom dvoboju u Banjoj Luci(29:31), rukometaši Borac m:tela i dalje vjeruju da mogu izboriti povoljan rezultat u uzvratu te izboriti skupnu fazu natjecanja.

S puno optimizma rukometaši su doputovali u Nizozemsku gdje ih očekuje uzvrat s ekipom OCI Lions. Prethodnih šest dana ekipa je nastojala spremiti kvalitetnu taktiku i rješenjima iznenaditi protivnika.

-Pogledali smo snimku prvog meča nekoliko puta, vidjeli svoje pogreške i što ne smijemo raditi u uzvratnom meču. Dopustili smo Lionsima nametnuti ritam koji njima odgovara, s mnogo trčanja i brzih kontranapada, koje su lako pretvarali u golove jer su imali čiste situacije. Mi znamo što nam ova utakmica može donijeti, smatra bek banjolučkog kluba Srđan Trivundža. Isto tako, Banjolučani znaju i što moraju odigrati ako žele pobjedu.

-Sigurno je da moramo umrtviti igru i uvesti ih u pozicijski napad. Previše smo golova primili prilikom izmjena napad - obrana, i na tome smo radili prethodnih dana kako bismo smanjili mogućnost za '"lagane golove'' koje smo primali u prvom dvoboju s Nizozemcima. Oni sigurno neće mijenjati sustav igre koji su pokazali u prvoj utakmici. Mi smo spremili nekoliko iznenađenja kojima ih želimo zaustaviti. U napadu lopta mora ići puno brže, moramo se više kretati i ne dopustiti im da obranom 3-2-1 dođu u situaciju da nam iskidaju napade, kao u prvom meču kada su napravili preko šezdeset prekršaja. Vjerujem da to možemo ostvariti i učinit ćemo sve da u uzvratnom susretu dođemo do toliko željene pobjede, dodaje Trivundža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije