Svi se boje terorizma:

Rucner u Švedskoj detaljno pregledavaju

ana rucner
Domagoj Biondić
03.05.2016.
u 15:27

Violončelistica će ove godine u Stockholmu s Dalalom i Deenom predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu.

- Prije prve konferencije za novinare ispred dvorane u Globe Areni dočekali su nas detektori metala. Provjere su veće nego na aerodromu - rekla je Ana Rucner (33). Iako švedske vlasti navodno strahuju od terorističkih napada nakon što je osam pripadnika ISIL-a, koji su se borili u Siriji, stiglo u Švedsku, Rucner se ne boji za sigurnost. Organizatori su zabranili isticanje zastava Krima, sjevernog Cipra, Walesa, Škotske i Palestine kako bi, kažu, izbjegli političku netrpeljivost bilo koje vrste.

Osim zastava članica Europske unije, odobrili su i zastavu duginih boja LGBT zajednice. Ipak, upozorili su fanove da ih ne dižu dok nastupa Rusija, koja ima homofobne zakone.

Našu Rucner je u zračnu luku u Tuzli, odakle je njezina delegacija letjela za Švedsku, dovezao bivši suprug Vlado Kalember (63). Iako su se fanovi ponadali da se bivši par pomirio, pogotovo jer Ana na dokumentima i dalje ima pjevačevo prezime, violončelistica kaže:

- Bivši smo, ali samo supružnici. Roditelji smo zauvijek, a s time i prijatelji. Jedno uz drugo, uvijek. Jer tako treba i biti. Volimo se - zaključila je glazbenica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?