Želi u inozemstvo

Rovčanin odlazi iz Slavije, istekao mu ugovor

Damir Rovcanin
01.01.2016.
u 12:43

Dobre igre Rovčanina privukle su pažnju skauta, a napadač je otkrio da ima dvije konkretne ponude za nastavak karijere

Damir Rovčanin bio je jedan od najboljih i najstandardnijih nogometaša Slavije u prvom dijelu sezone. Napadač je odigrao ukupno 19 utakmica u ovoj polusezoni (16 u Premijer ligi BiH i tri u Kupu), a postigao je tri gola i upisao isto toliko asistencija.

– Može se reći da je ova polusezona bila izuzetno uspješna za mene, ali i dobra za ekipu. Imamo odličan bodovni saldo i siguran sam da će Slavija i naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH. Golgeterskim učinkom sam zadovoljan, drugi sam strijelac ekipe, ali uvijek može bolje, kaže Rovčanin za Faktor. 

Dobre igre Rovčanina privukle su pažnju skauta, a napadač je otkrio da ima dvije konkretne ponude za nastavak karijere i da bi u narednom razdoblju trebao realizirati jednu od njih.

– Prioritet mi je odlazak u inozemstvo. Imam ponude klubova iz Mađarske i Finske i nadam se da ću u što skorijem razdoblju realizirati jednu od njih, jer sam u godinama kada trebam razmišljati o svojoj budućnosti. Ugovor sa Slavijom mi je istekao, čelnici kluba su se javili i žele da produžimo suradnju, pa ako ne dođe do angažmana u inozemstvu razgovarat ćemo i o ostanku. Javili su se još neki klubovi iz Premijer lige tako da ću uskoro znati gdje nastavljam karijeru – rekao je Rovčanin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije